InstagramContacte i comandes: 628 60 44 02

Plats cuinats

Els nostres plats cuinats són ideals per quan voleu gaudir del millor gust i qualitat, però no teniu temps per cuinar vosaltres mateixos.

Els cuinats que us oferim, entre d'altres, són: canelons de ceps, canelons tradicionals, pollastres farcits de diferents tipus, vedella amb bolets, ànec amb peres, melós de vedella, bacallà amb tomàquet, patates emmascarades, faves a la catalana, espaguetis, macarrons a la bolognesa, carbonara o bé salsa d'anxoves de l'escala, risotto...

Vedella amb bolets
Vedella amb bolets
Ànec amb peres
Ànec amb peres
Galtes de porc
Galtes de porc

També, amb el canvi d'estació, podrà degustar un assortit amplíssim d'amanides.

I per als més gurmets: canelons de peix i marisc, canelons de pollastre de pagès amb foie, peu de porc farcit de poma, carxofes confitades i farcides de mousse de foie, un mil fulls de patates amb pernil ibèric i gratinades amb Idiazábal. I un gran ventall de canapès, tant freds com calents.

Torrades
Torrades
Canapès
Canapès

També fem menú diari per endur i servei de càtering per festes familiars, per fer que els vostres gaudeixin dels millors productes, i que se'n puguin delectar a casa, sabent que és al lloc on millor estaran. Fem repartiment a domicili, que és un servei pensat especialment per la gent gran, però també per qualsevol persona que no tingui prou temps per passar per la botiga. Utilitzem tecniques avançades de cuina per assegurar la bona qualitat i conservació.

Càtering
Càtering
Càtering
Càtering